Om Anne Raak

Din transformasjon er min misjon Din suksess er min suksess

 

Jeg har 30 års erfaring med grupper og klienter, og er utdannet coach, psykoterapeut og gruppeterapeut, homeopat, sykepleiefaglig veileder og familieterapeut. Jeg har jobbet med enkeltindivider, familier, par, grupper og arbeidstagere, både som selvstendig næringsdrivende og i det offentlige.

 

Homeopat og sykepleier

 

Som sykepleier og praktiserende homeopat har jeg bred erfaring med fysisk og psykisk sykdom på forskjellige nivåer. Jeg tilbyr homeopatiske konsultasjoner, som har potensiale til å helbrede fysiske og psykiske plager og sykdommer, og tilbyr fotsoneterapi som støttebehandling. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kropp, psyke og tankemønstre, og har ledet grupper med dette som tema.

 

Coach, psykoterapeut og familieterapeut

 

Jeg er utdannet coach, psykoterapeut og familieterapeut. En coach hjelper deg til å nå dine mål. Coachen tar deg fra der du er til dit du ønsker og nå. Psykoterapeuten transformerer traumer, negative tankemønstre, situasjoner og relasjoner. Familieterapeuten transformerer parforholdet og familierelasjonene.

 

Grupper og reiser

 

Jeg er utdannet gruppeterapeut og har ledet terapigrupper, angstgrupper i psykiatrien, grupper med åpne tema og arrangerer spirituelle reiser for norske grupper til det verdenskjente mediet John Of God i Brasil.

 

Åndelig utvikling

 

Jeg har vært på en åndelig utviklingsvei i over 30 år, har gjennomlevd eksistensielle kriser og konflikter, og har dyptgående egenerfaring og arbeidserfaring med helbredelse og transformasjon. Jeg har falt og reist meg og startet på nytt etter sykdom og kriser, og er en igangsetter og inspirator som kan hjelpe deg til å transformere begrensninger, få klarhet i din livsoppgave, og nå ut og gjøre suksess.

 

 

I Sedona USA

Reiselederen i Brasil

 

Copyright © All Rights Reserved