Coaching, parterapi og alternativ terapi

INDIVIDUELLE BEHANDLINGER OG KONSULTASJONER

på NESODDEN eller på SKYPE

 

HOMEOPATI er en medisinsk behandlingsform som stimulerer kroppens evne til helbredelse, og som kan kurere alle sykdommer og psykiske plager. Homeopatiske medisiner er utvunnet fra plante, dyre- og mineralriket. Stoffets energetiske form ansporer kroppens helbredende energifelt. Ved første konsultasjon tar homeopaten et dybdeintervju for å kartlegge pasientens symptomer, sykdomshistorie og konstitusjon. Alle behandles helhetlig og individuelt. Det er viktig å finne den homeopatiske medisinen som dekker helhetsbildet i hvert enkelt kasus. Både akutte og kroniske plager og sykdommer egner seg for homeopatisk behandling. Dessuten også psykiske plager, som bla. angst og depresjon. Ved homeopatisk behandling anbefales oppfølging etter en måned. Hvor lang tid din kropp trenger for å heve helsenivået avhenger av mange faktorer, som bla. årsaks-sammenhenger og varighet av plagene, så alt fra en, til to, tre måneder, eller i noen tilfelle lengre er nødvendig for at kuren skal få virket i dybden.

 

SYKDOMSÅRSAKER: Jeg tilbyr klassisk homeopati kombinert med bevisstgjøring av sykdomsårsaker og symptomer, som fremskynder helbredelsen.

 

 

 

FOTSONETERAPI bygger på teorien om at det på føttenes underside og overside finnes soner eller områder som tilsvarer alle kroppens indre og ytre organer. Ved å stimulere disse fotsonene vil man påvirke kroppen til selvhelbredelse. Fotsoneterapi er spesielt bra for spenninger i kroppen og virker beroligende ved stress. Fotsoneterapi egner seg for alle typer plager.

 

 

 

 

PSYKOTERAPI: Det er ingen begrensninger på tema, alt fra barndomstraumer til en nåværende stress-situasjon. I individualterapi får du hjelp til indre konflikter og negative tankemønstre, og forhold til foreldre, partner og andre viktige personer. Vi går så dypt som du måtte trenge og være klar for. Astrologi og numerologi avdekker resurser, talenter, utfordringer og livsvei, et bevisstgjørende supplement, som kan utfylle terapien ved ønske og behov. Jeg kombinerer The Work av Byron Katie med terapiteknikker, og hypnose og EFT.

 

COACHING hjelper deg å realisere drømmene dine. Vi utforsker hva som hindrer deg, bevisstgjør ressurser og talenter, og utarbeider mål og delmål. Står du overfor viktige valg kan coaching hjelpe deg til klarhet. Byr arbeids- eller privatlivet på utfordringer kan coaching hjelpe deg. I tillegg til coachingteknikker bruker jeg verktøy som astrologi og numerologi for å avdekke resurser, talenter, utfordringer og livsvei, et bevisstgjørende supplement, som kan utfylle coachingen hvis dette er ønskelig. The Work av Byron Katie er også en virkningsfull metode som jeg kombinerer med coachingteknikker. Jeg beyntter også hypnose og EFT.

 

 

PARTERAPI: I parterapi kan dere komme sammen som par, arbeide med parforholdet individuelt, eller delta i grupper med andre par. Parforholdet må pleies, både for sin egen del og for at den eventuelle familien det har skapt skal kunne bestå. Parterapi er en god investering, både for å forebygge vanskeligheter og for å løse opp i "knuter". Jeg benytter coachingteknikker, teknikker fra familieterapi og the Work av Byron Katie. Astrologi og numerologi belyser likheter, forskjeller, utfordringer og positive energier i parforholdet, og kan supplere terapien hvis ønskelig.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved